Programa d’Internacionalització d’Acció de la Generalitat de Catalunya: Una Mirada cap a Costa d’Ivori

Mapa-Abidjant-ubicació-web

A finals de juliol de 2023, per segon any consecutiu, hem donat per conclòs el nostre projecte d’internacionalització del programa d’Acció de la Generalitat de Catalunya. Un pas endavant que destaca el nostre compromís amb la sostenibilitat i l’eficiència energètica més enllà de les nostres fronteres.

Per què Costa d’Ivori? Amb el recolzament inestimable de l’equip d’Acció, vam escollir continuar treballant a Costa d’Ivori com a destí estratègic. El nostre desig? Fer arribar les nostres solucions fotovoltaiques a aquesta regió, aportant una alternativa sostenible per a la seva creixent demanda energètica.

Els nostres objectius clau a Costa d’Ivori inclouen:

  1. Prospecció de Mercat: Identificar els sectors empresarials amb més potencial per integrar solucions solars, contribuint així a reduir els seus costos energètics.
  2. Col·laboració Local: Cercar agents comercials locals, garantint que les nostres solucions s’adapten a les necessitats específiques del mercat ivorià.
  3. Finançament i Suport: Explorar programes de subvencions i altres oportunitats de finançament local que facilitin la implementació de projectes solars.

Aquesta jornada ens ha portat a connectar amb un total de 25 empreses d’aquesta regió, amb les quals vam tenir l’oportunitat de mantenir reunions cara a cara, gràcies a una detallada agenda de visites organitzades a Abidjan els dies 11 i 12 de juliol.

Reflexions Finals Tot i que la durada prevista del projecte era de 4 mesos, la nostra estada es va prolongar per poder aprofundir en la comprensió del mercat ivorià. El que hem après ens dona una visió detallada de les necessitats energètiques locals i dels desafiaments que afronten les empreses d’aquesta zona.

Ara, amb aquesta experiència a la mà, continuem treballant amb passió per impulsar la transformació solar a Costa d’Ivori. Estem convençuts que les solucions fotovoltaiques poden jugar un paper crucial en el futur energètic d’aquesta nació.

Si vols saber més sobre els nostres projectes i la nostra visió per a un món més verd, segueix descobrint els nostres projectes. #TransformacióSolar #AccióCatalunya #EnergiaVerda

br-lazy"